Tegelhuys Twenthe – tegels en sanitair

Vloertegels zijn duurzaam en hebben uitstraling!

Tegelhuys Twenthe: Vloertegels

Steeds meer mensen (her)ontdekken de voordelen van een stenen vloer. Logisch ook want een stenen vloer is in elke ruimte te gebruiken. Een stenen vloer heeft uitstraling, is duurzaam, hygiënisch en zeer onderhoudsvriendelijk.

Door de vele toepassingsmogelijkheden zoals de leg richting van de vloer, de grootte van de tegel en de kleur bepaal je voor een groot gedeelte de sfeer van je woning of bedrijfspand.

Veel vloertegels zijn vorstbestendig zodat je ook je terras of balkon van dezelfde vloer kunt voorzien als de huiskamer en/of keuken, dit geeft een prachtige verbinding tussen binnen en buiten.

Tegelhuys Twenthe heeft een ruime keuze in vloertegels. Of je nu van een rustieke tegel houdt of juist voor heel strak en trendy kiest, we hebben zeker ook een geschikte tegel voor je.

Natuursteen

Natuursteen heeft een stijlvolle uitstraling en geeft je woning of bedrijfspand zeker een toegevoegde waarde. Ook deze vloeren zijn hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

Keramisch parket

Om je nog een voorbeeld te laten zien van een vloer met een warme houtige uitstraling, bieden wij de mooiste keramische parketten in verschillende kleuren en designs. Keramische parket is een van de mooiste trends van tegenwoordig. Het is ook prima te combineren met een vloerverwarming en wordt tegenwoordig ook gezet op de wanden.

Bezoek de showroom om ons assortiment vloertegels te bekijken, wij geven je er graag deskundig advies bij. Een kopje koffie/thee staan alvast voor je klaar.

Meer informatie over vloertegels of deze direct bestellen?

  • schrijfwijze telefoonnummer: 053-4788153 of 06-20794630.
  • Bijv. een bouwtekening
Open chat
Goedendag,
Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by