Tegelhuys Twenthe: De tegel- en sanitair specialist!

Eens praten over jouw idee en wat wij daarin kunnen betekenen?

De koffie staat altijd klaar!

Maak een afspraak

Jij hebt een idee over hoe je woonhuis er uit moet zien en onze producten maken van jouw idee een perfect resultaat. In de showroom van Tegelhuys Twenthe staan we voor je klaar om van jouw idee een realiteit te maken. Of het nu gaat om je badkamer, woonkamer, toilet en/of keuken, wij helpen je graag met verrassende tips, kwalitatief hoogstaande producten, een betaalbare prijs en een snelle levertijd.

Tegelhuys Twenthe is de specialist op het gebied van advies en levering van vloertegels, wandtegels, mozäiektegels, sanitair, keramisch parket, keramische (buiten) tegels, vloerverwarming. Wij zijn officieel dealer voor Vasco, Primabad, Bruynzeel en Hansgrohe.

Daarnaast kan Tegelhuys Twenthe ervoor zorgen dat het tegelzetten en installeren van sanitair vakkundig en snel wordt geregeld.

Bij Tegelhuys Twenthe vind je vele soorten en merken wand- en vloertegels in alle maten, stijlen en prijsklassen! Van modern tot klassiek.

Meer weten over Tegelhuys Twenthe of onze producten? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Wat maakt Tegelhuys Twenthe bijzonder?

 

  • Jarenlange ervaring in de sanitair- en tegelbranche;
  • Wij zetten jouw idee om naar een perfect resultaat;
  • Betrouwbare installatiepartners;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Deskundig advies;
  • Geen verborgen kosten;
  • Afspraak = afspraak.

Tegelhuys Twenthe verzorgt ook het tegelzetten!

Wij verzorgen ook alle tegelwerken in bijvoorbeeld je badkamer, woonkamer, toilet of balkon. Wil je een standaard badkamer laten betegelen of liever een prachtige begane grond vloer laten leggen? Wij verzorgen het voor je!

Altijd als eerste het laatste nieuws en leuke tips ontvangen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.